”Kivan kaverin” asenne historiaa? Valtteri Bottakselta tiukka uhkaus F1-kauden kynnyksellä – ”Olin liian mukava”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen F1-tallin suomalaistähti Valtteri Bottas lupaa lähestyvänsä ensi kautta määrätietoisemmalla ja ärhäkämmällä asenteella.

Nastolasta autourheilun kovimmalle huipulle ponnistanut kilpa-ajaja on tottunut taistelemaan urakehityksensä eteen.

Vaikka Bottas joutuikin tyytymään viime vuonna ”tukikuskin” rooliin Lewis Hamiltonin mestaruuden varmistamiseksi, ei suomalainen aio alistua samaan asemaan enää toistamiseen.

– Uusi Valtteri. Tarvitsen uuden asenteen tänä vuonna saavuttaakseni tavoitteeni. Olin niin pettynyt ja turhautunut viime vuoden lopussa, että vannoin, ettei se voi toistua enää koskaan, F1-tähti latasi Auto Bildin haastattelussa.

Hyvänä joukkuepelaajana kunnostautunut Bottas aikoo panostaa jatkossa enemmän omaan ruutuunsa.

– Ehkä olin liian mukava ajoittain, kun mietin sitä jälkeenpäin. Olen aina ollut joukkuepelaaja, mutta olen tajunnut tässä lajissa kaikella olevan rajansa. On ajateltava myös itseään, Bottas pohti.

Toto Wolff kommentoi Valtteri Bottaksen asemaa ”Mersulla”

– Samalla voi silti olla joukkupelaaja, sillä saavuttaakseen parhaat tulokset tallin kanssa on oltava pitkällä tähtäimellä hyvissä väleissä. Minulla on kuitenkin vain yksi ura elämässäni, jos olen aina vain tukemassa hyökkäämättä itse, en saavuta koskaan tavoitteitani, Mercedes-pilotti linjasi.

HS: Raju paljastus! Valtteri Bottas salasi talliltaan hurjan terveysongelman – ”Ahdisti, huimasi ja silmissä sumeni”

Lähde: Auto Bild

>>> Liverpoolin voitolle jättikerroin 50,00 Napolia vastaan – lyö veto nyt!