Formulakonkari paljasti kytköksensä Mick Schumacherin Ferrari-siirtoon – ”Erityinen tarina”

© Kuva: Getty Images

Nicolas Todt kertoi olleensa mukana järjestämässä Mick Schumacheria Ferrarin kuljettaja-akatemiaan.

Ferrarin tulevaisuus vaikuttaa varsin lupaavalta. Uransa ehtoopuolella olevan Kimi Räikkösen paikalle nousee tänä vuonna huippulupaus Charles Leclerc.

Monacolaiskuskin lisäksi akatemian riveistä löytyy Giuliano Alesin, Marcus Armstrongin, Enzo Fittipaldin, Antonio Fuocon, Guan Yu Zhoun sekä Schumacherin kaltaisia tulevaisuuden kykyjä.

Erityisen innoissaan F1-kansa on ollut juuri Schumacherista, seitsenkertaisen maailmanmestarin ja elävän formulalegendan Michael Schumacherin pojasta.

Todt kertoi Corriere dello Sportille pitävänsä saksalaisnuorukaisen siirtoa Maranellon junioriohjelmaan erittäin hienona asiana koko F1:n lajille.

– Mick Ferrarilla on erityinen tarina. Kysykää missä tahansa maailman nurkassa, kuka Schumacher on ja he voivat vastata kysymykseesi. Jos tuo nimi yhdistetään Ferrariin, on se jotain aivan erityistä. Mickin nousu F1:een ei olisi upeaa vain hänen perheelleen vaan koko lajille, Ferrarille ja faneille, konkarimanageri hehkutti.

Yksi Michael Schumacher kysymys ratkaisi Mick-pojan tulevaisuuden – ”Vastasin hänelle heti”

Useita F1-kuskeja manageroiva Todtilla oli näppinsä pelissä nuoren Schumacherin rekrytoinnissa Ferrarille. Todt uskoo jatkavansa yhteistyötä Shchumacherin kanssa jatkossakin.

– Leclercin, Kvjatin [Daniil], Massan [Felipe], Lopezin [Jose Maria], Caladon [James], Colletin [Caio] ja Minin [Gabriele] jälkeen tulen todennäköisesti toimimaan jossain roolissa myös Mickin kanssa. Sanotaan myös, että minulla oli jotain tekemistä hänen liittymisessään Ferrarin kuljettajakatemiaan, Todt avasi.

Mick Schumacher myöntää isänsä maineen kaksijakoisen vaikutuksen – ”Olen onnellinen, mutta joskus se on vaikeaa”

Lähde: Corriere dello Sport


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.