F1-kuskin tulevaisuudesta karu arvio: ”Hänen viimeinen mahdollisuutensa formuloissa”

© Kuva: Getty Images

Venäläisen F1-kuskin Daniil Kvjatin manageri Nicolas Todt uskoo tulevan kauden olevan suojattinsa viimeinen tilaisuus osoittaa kuuluvansa autourheilun kuninkuusluokkaan.

Kvjatin ura formuloissa on ollut vaikea. Toro Rossolla kisakuskina vuonna 2014 aloittanut nuorukainen ylennettiin jo välissä Red Bullille, mutta sai pian alennuksen ja myöhemmin vielä potkut energiajuomayhtiön palkkalistoilta.

Täksi vuodeksi 24-vuotias palkattiin kuitenkin uudestaan Toro Rosson riveihin. Venäläinen toimii lisäksi myös Ferrarin kehityskuljettajana ensi kaudella.

Kvjatin manageri Todt on onnellinen asiakkaansa saamasta uudesta mahdollisuudesta F1:ssä. Kaikki kuskilupaukset eivät kyseistä tilaisuutta saa.

– Formula 1:ssä on aina vaikea saada toista mahdollisuutta. Hän halusi ymmärtää, mitä hänelle tapahtui. En halua unelmoida liikaa, mutta Daniil on lahjakas kuski ja hyvä urheilija. Kyseessä on hyvin älykäs ja analyyttinen henkilö, Todt kehui Corriere dello Sportille.

F1-konkarilta yllättäviä paljastuksia Red Bullin uudesta kuskista – ”Lukee Tolstoita ja kuuntelee klassista”

Todt tiedostaa kuitenkin hyvin formuloiden realismin – nyt Kvjatin on onnistuttava, jos hän mielii jatkaa uraansa sarjassa.

– Hän palaa Formula 1:een kypsempänä ja vähemmän tunteellisena. On selvää, että tuloksia on tultava. Hän kuitenkin ymmärtää, kuinka tärkeä tämä tilaisuus on ja sen, ettei toista ole tulossa, manageri painotti.

Lähde: Corriere dello Sport


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.