F1-kuskin miljonääri-isä valotti syitään kriisitallin ostolle – ”En koskaan suunnitellut sellaista”

© Kuva: Getty Images

Force Indian F1-tallin selvistystilasta kuiville ostanut kanadalaispohatta Lawrence Stroll kertoi haistaneensa kriisitallin tilanteessa mainion sijoitusmahdollisuuden.

Vaikka pinkeistä kilpureistaan tunnettu intialaistalli oli kärvistellyt karmeissa talousvaikeuksissa jo pitkään, ei Stroll nähnyt tallia menetettynä tapauksena.

Entisen Williams-kuskin isä keräsi kasaan sijoittajaryhmän, joka osti tallin itselleen.

Uusi talli sai nimekseen Racing Point. Mercedeksen tekniikkaa hyödyntäneessä tallissa nähtiin paljon potentaalia, johon ei oltu päästy kokonaan käsiksi rahaongelmien vuoksi.

Stroll paljasti Motorsportille F1-sarjan suunnitelmat suurista sääntöuudistuksistaan, kuten kaikkia talleja koskevasta kulukatosta vakuuttaneen hänet sijoituksensa kannattavuudesta.

– Katsoin sitä bisnesmahdollisuutena. Juttelin F1:n kanssa ymmärtääkseen heidän visionsa vuodelle 2021, johon kuuluu jonkinlainen budjettikatto ja parempaa tulojakoa pienemmille talleille.

– Se käy hyvin järkeen tämän kaltaiselle yritykselle, jos tämä on tulevaisuuden suunta. Olen ollut lajin parissa jo 30 vuotta. Kun katsoo organisaation arvoa, se tulee vain kasvamaan oikein käsiteltynä. Sama on nähty NFL:ssä ja jalkapallossa, Stroll intoili.

Lähde: Motorsport

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.