Rallin MM-sarja vaihtaa kotikanavaansa Suomessa. Yleisradio on ilmoittanut hankkineensa sarjan lähetysoikeudet haltuunsa monivuotisella sopimuksella.

Yle tiedotti tänään tehneensä MM-sarjan kanssa vuosimallia 2+2 kestoisen sopimuksen. Näin ollen suomalaiset pääsevät seuraamaan rallia ilmaiskanavilla useiden vuosien ajan.

- Ralli on suomalaisittain perinteinen ja erityisesti nuoria kiinnostava laji, joka täydentää erinomaisella tavalla Ylen urheilutarjontaa. Sarjassa ajaa monta mahdollista tulevaa suomalaista maailmanmestaria, uusia tähtiä ja kokeneempia menestyjiä. Oikeushankinnalla olemme varmistaneet, että rallikansa saa seurata suosikkilajiaan vapaasti katsottavilla kanavilla, Yle Urheilun päällikkö Panu Pokkinen toteaa Ylen tiedotteessa.

Päättyneellä kaudella Tommi Mäkisen luotsaama Toyota nappasi valmistajien MM-tittelin. Lisäksi Jari-Matti Latvala, Esapekka Lappi ja Teemu Suninen taistelivat kärkisijoista useissa ralleissa. Esille puski myös uusia tulevaisuudentähtiä Kalle Rovanperän ja Jari Huttusen johdolla.