Sponsori julkaisi videon Kimi Räikkösen jäähyväisvierailusta Suomessa – arvokas lahja sai hymyn korviin

© Kuva: Getty Images

Ferrari-uran tullessa päätökseen hyvästelee Kimi Räikkönen myös italialaistallin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Shellin. Viimeinen sponsoritapahtuma osui sopivasti suoritettavaksi Suomessa.

Räikkönen vieraili Abu Dhabin päätösviikonlopun jälkeen kyyditsemässä Ferrarin urheiluautolla joukkoa suomalaisia Shellin järjestämässä tapahtumassa. Lisäksi Räikkönen ehti kertoilla mietteitään myös videolle, ja hymykin oli jopa herkässä.

Videon lopussa Räikkönen saa iloisen yllätyksen, kun hän saa käsiinsä ilmaisiin polttoainetankkauksiin oikeuttavan kortin. Räikkönen esittelee ”kovalla työllään” takaisin hankkimaansa etuutta hymy korvissa.

>>> Liverpoolin voitolle jättikerroin 50,00 Napolia vastaan – lyö veto nyt!