Williamsin pitkäaikainen suorituskykyosaston insinöörijohtaja Rob Smedley jättää brittitallin kuluvan kauden päätteeksi.

Neljän vuoden ajan Williamsia palvellut konkari-insinööri kertoi kaipaansa hieman aikaa pohtiakseen seuraavaa siirtoaan. F1-uran jatko on toistaiseksi päättämättä.

– Työskenneltyäni Formula 1:n parissa 20 vuotta on kuitenkin oikea aika miettiä asioita ja pohtia, mikä seuraava siirtoni on. Odotan innolla sitä, että voin viettää enemmän aikaa perheeni kanssa ennen kuin päätän tulevaisuudestani, formulaveteraani kertoi Racefansille.

Smedley korosti Williamsilla olevan aina erityinen asema hänen sydämessään. Insinöörijehu uskoo tallin palaavan vielä joskus formuloiden huipulle.

– Olen nauttinut suuresti ajastani Williamsilla. Tämä talli on käynyt läpi suurta muutosta sen jälkeen, kun liityin heihin vuonna 2014. On ollut ilo olla osa sitä. Williams on todella erityinen talli F1-yhteisössä ja olen varma, että he nousevat paremmiksi niillä kyvyillään, joita heiltä löytyy, Smedley hehkutti.

Lähde: Racefans