Toro Rossolta Red Bullin ykköstalliin vaihtava Pierre Gasly ei usko tähtikuski Max Verstappenin hidastavan häntä tavoitteessaan ajaa maailmanmestariksi.

Nuorella ranskalaiskuskilla on heti ensimmäisenä Red Bull -vuotenaan kiikarissa MM-pokaali. Gasly luottaa Hondan moottoreihin vaihtavan energiajuomatallin suorituskyvyn riittävään todelliseen mestaruushaastoon ensi kaudella.

Verstappen ja Gasly ajavat vasta ensi kertaa samassa tallissa F1-sarjassa, vaikka tuntevat toisensa jo vuosien takaa ja ovat ajaneet kilpaa jo lapsina kartingissa.

– Muistan Maxin hyökänneen takaani lähdössä ja kahdella neljästä lähdöstä hän puski minut nurmikolle, ranskalainen naureskeli Algemeen Dagbladin haastattelussa.

Nuoret kuljettajalupaukset ovat kuitenkin aina olleet hyviä ystäviä. Gasly ei aio kuitenkaan antaa Verstappenin häiritä omia tavoitteitaan kilparadoilla.

– Tavoitteeni on sama kuin Maxilla: mestaruus. Meidän ystävyytemme ei tarvitse kärsiä siitä, kunhan keskinäinen kunnioituksemme säilyy. Luulen meidän molemman olevan tarpeeksi fiksuja erottaaksemme, mikä tapahtuu radalla ja mikä ei, Gasly arvioi.

Lähde: Algemeen Dagblad

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata Brasilian F1-viikonloppua maksutta perjantaista sunnuntaihin. Lue lisää täältä.