Macaon GP:ssä viikonloppuna pelottavan ulosajon ajaneen Sophia Flörschin tilanteesta on annettu virallinen tiedonanto tallin toimesta.

Talli vahvisti 17-vuotiaan saksalaiskuskin olleen monituntisessa leikkauksessa, jossa hänen vaurioitunutta selkänikamaansa operoitiin. Vaativa operaatio onnistui hyvin, ja Flörschin ennuste on erittäin rohkaiseva.

[readmore from=”flörsch sophia”]

– Sophia oli eilen leikkauksessa, jossa alan ammattilaiset suorittivat yli yhdeksän tunnin operaation korjatakseen hänen murtuneen nikamansa sekä poistaakseen luunsirapeleen, joka sijaitsi vaarallisen lähellä hänen selkäydintään, Van Amersfoortin tiedotteessa raportoidaan.

– Hänen tilansa monitorointi näyttää tärkeiden hermostollisten toimintojen olevan kunnossa. Niinpä toipumisennusteen ensimmäinen arvio on todella positiivinen.