Yksi ehdokas pois F1-kuskimarkkinoilta – Mercedeksen F1-hylkiö siirtyy sähköformuloihin

© Kuva: Getty Images

Pascal Wehrlein kilpailee Formula E -sarjan viidennellä kaudella. Saksalaiskuljettaja vahvistettiin Mahindra Racingin toiseksi kuljettajaksi.

Manorilla ja Sauberilla 2016 ja 2017 F1-sarjassa ajanut Wehrlein menetti paikkansa kuninkuusluokassa täksi kaudeksi. Mercedeksen juniorikuljettaja kisasi tänä vuonna DTM:ssä, mutta kokiessaan etenemisväylänsä menneen tukkoon katkaisi Wehrlein yhteistyön Mercedeksen kanssa tämän vuoden päätteeksi.

Wehrleinin nimi oli myös korkealla Toro Rosson ensi kauden kuljettajia mietittäessä. Sopimus Mahindran kanssa kaataa kuitenkin haaveet nopeasta paluusta F1-sarjaan.

Autosportin tietojen mukaan Wehrleinille tarjottiin myös monivuotista sopimusta Mercedeksen sähköformulatiimistä, mutta Wehrlein ei halunnut ottaa tätä vastaan, sillä hän toivoo ajopaikan formula ykkösistä olevan vielä mahdollinen myöhemmin.

Wehrleinin rinnalle Mahindran toiseen autoon vahvistettiin niin ikään entinen F1-kuljettaja Jerome d’Ambrosio, joka on kisannut sähköformuloissa jo parin kauden ajan.

Tallin riveissä viime kaudella ajaneista kuljettajista Felix Rosenqvist siirtyy IndyCariin ja Nick Heidfeld väistyy tallin varakuljettajaksi ja neuvonantajaksi.

Formula E -kausi käynnistyy 15. joulukuuta Saudi-Arabiassa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004