McLaren Autosport BRDC Award -palkinnon voittanut Jake Dennis ei ota paineita vanhojen junioriakatemian kavereidensa haastamisesta F1-kisakuskin pestin suhteen.

Dennis testasi vasta Red Bullin F1-autoa Unkarin kesätauon testeissä. Brittinuorukainen oli yksi neljästä Unkarissa testanneesta kuskista, jotka ovat voittaneet arvostetun McLarenin kovimpien huippulupausten BRDC Award -palkinnon.

Palkintomiehistä radalla nähtiin Dennisin lisäksi George Russell, Lando Norris sekä Oliver Rowland. Sama nelikko testasi myös Barcelonassa, jolloin myös tunnustuksen nimiinsä pokanut Oliver Turvey liittyi F1-lupausten joukkoon.

 

Dennis tiesi olevansa Unkarissa kovassa seurassa. Vaikka mies oli innoissaan upeasta tilaisuudesta testata F1-autoa, ei nuorukainen painehdi vanhojen tovereidensa päihittämisestä kisassa F1-kisakuskin työpaikasta.

– Lando ja George ovat edelleen siellä F1-portaalla ja he puskevat kovaa F2:ssa ansaitakseen paikan F1:ssä. Minä olen hieman erilaisella urapolulla. Olen kotiutunut GT3:een. Tienaan täällä elantoni, kuskilupaus kertoi Autosportille.

Englantilaispilotti korosti kuitenkin olevansa mielissään maanmiestensä menestyksestä formulasarjoissa.

– On hienoa, että F1:ssä ja moottoriurheilussa on niin monia hyvin menestyviä brittejä, Dennis hehkutti.

 

Lähde: Autosport