Entinen formula ykkösten maailmanmestari Jody Scheckter asettuu poikkiteloin yleistä mielipidettä vastaan puhuttaessa Fernando Alonsosta. Hänen mielestään espanjalaisen osakseen saama maine on yliarvostettu.

Vuoden 1979 mestari Scheckter kommentoi Alonson lopettamista BBC Radio 5:lle.

– Ihmiset yliarvostavat häntä. Ajattelen kuljettajista, kuinka monta mestaruutta he ovat voittaneet, ja siihen vaikuttaa heidän käyttämänsä kalusto ja tuuri. Alonson suurin ongelma oli hänen luonteensa, joka suututti kaikki hänen ympärillään. Sillä lailla ei voiteta maailmanmestaruuksia, Scheckter suolaa.

Eteläafrikkalainen tyrmäsi myös Felipe Massan väitteen, jonka mukaan Alonso olisi yhtä hyvä kuin Michael Schumacher.

– Ei missään nimessä. Schumacheria täytyy arvostaa yhtenä lajin historian suurimmista kuljettajista, Alonso ei kuulu samaan kategoriaan. Hän on ehdottomasti erinomainen kuljettaja, ja yksi tämän hetken parhaista-