© Kuva: Getty Images

F1-tallin loru loppumassa? ”Varmaankin viimeinen naula arkkuun”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Kanadalainen F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve uskoo maanmiehensä Lawrence Strollin naulanneen viimeisen naulan Williamsin arkkuun sijoitettuaan Force Indiaan.

Stroll on rahoittanut Williamsin toimintaa nyt kahden kauden ajan. Hän on rahoittamisella taannut paikan tallista pojalleen Lance Strollille. Williamsin kausi on ollut kuitenkin onneton ja tallin auto on ollut selkeästi koko porukan surkein.

Stroll päättikin laittaa miljoonansa likoon pelastamalla talousahdingossa olleen keskikastiin kuuluvan Force Indian. Villeneuve epäilee, että Stroll vetää näin ollen miljoonansa pois Williamsilta.

– Lawrencen ja sponsorin (Martini) menettäminen on varmaankin viimeinen naula arkkuun, Villeneuve sanoi Le Journal de Montrealille.

– He menettävät paljon rahaa myös televisio-oikeuksista, koska he ovat pohjalla MM-sarjassa. Edes maksukuskit eivät halua tuhlata rahaansa sinne, vuoden 1997 mestari selitti.

Lähde: PlanetF1

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon