Mercedeksen suomalaistähti Valtteri Bottas kertoi kisan jälkeen olevansa onnellinen tallinsa tuplavoitosta. Nastolalainen vakuutti myös ymmärtävänsä kisan lopulla saamansa tallimääräksen perustelut.

Vaikka Bottas joutuikin nöyrtymään voittotaistelussa tallitoverilleen Lewis Hamiltonille, ei suomalainen ollut alla päin. Toinen sija ja Mercedeksen tuplavoitto maistui miehelle mainiosti.

– Totta kai kuskille se voittaminen on suurin juttu. Ajattelin Sebin [Vettelin] ajettua ulos, että nyt on hyvä tilanne. Tämä on positiivinen tulos tiiminä. Loistava juttu Mercedekselle ja Daimlerille kotikisassa, suomalaiskuski hehkutti kisan jälkeisessä haastattelussa.

Bottas esitteli upeaa kamppailuasennetta haastaessaan hallitsevaa maailmanmestaria kisan lopussa. Suomalainen iski useasti ohitusyritykseen ja miehet ajoivat hetken aikaa aivan rinnakkain.

Lopulta Bottas jäi kuitenkin taas Hamiltonista jälkeen tehtyään pienen ajovirheen. Mercedeksen talli rauhoitti vielä lopussa tilanteen tallimääräyksellä, jossa suomalaista määrättiin antaa Hamiltonin ajaa voittoon.

– Meillä oli pieni taistelu turva-auton jälkeen ja yritin päästä ohi. Ymmärrän miksi he tekivät niin, Bottas kommentoi tallimääräystä.