© Kuva: Getty Images

Superuutisia IndyCar-faneille – yleisön ja kuskien suosikkirata palaa takaisin sarjaan: Sisältää yhden moottoriurheilun ikonisimmista mutkista

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Laguna Seca palaa IndyCarin kilpailukalenteriin ensi kaudeksi. Klassikkorata tulee toimimaan kauden päätösosakilpailuna kaudesta 2019 lähtien kolmena perättäisenä vuonna

Sarja ja kilpailun järjestäjät ilmoittivat kolmivuotisen sopimuksen syntymisestä ja kisan järjestämisestä jo ennen ensi kauden lopullisen kisakalenterin julkistusta. Kauden päätöskilpailun päivämääräksi on lyöty lukkoon syyskuun 22. päivä.

Laguna Seca korvaa Sonoman kilpailun. Uuden sopimuksen myötä Pohjois-Kaliforniassa ei ajeta muita sarjaan kuuluvia kilpailuita.

Kuljettajien ja fanien suosikiksi noussut Laguna Seca oli osa CART-sarjaa ja sen seuraajia vuodet 1983-2004. ”Korkkiruuviksi” nimetty mutka on yksi moottoriurheilun ikonisimmista mutkista. Jyrkkä pudotus kesken ratinkäänön ja sokkona läpi ajettava mutka asettaa kuljettajille jännittävän haasteen.

 

Juuso Taipale
Twitter: @JuusoTaipale

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon