Nousua tekevä F1-talli pumpannut valtavasti rahaa projektiinsa – ymmärrystä sijoituksen tuotolle

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kaudeksi 2016 paluun formula ykkösiin tehdastallina tehnyt Renault on rakentanut nousuaan takaisin huipulle maltilla. Tallin tekninen johtaja Nick Chester kertoo ranskalaismerkin panostaneen lajiin hurjasti viime vuosina.

Ostaessaan konkurssikypsän Lotus-tallin joutui Renault rakentamaan koko organisaationsa lähes nollista. Henkilökunta sekä infrastruktuuri olivat kärsineet Lotuksen viimeisten vuosien talousvaikeuksien aikana, ja se näkyi tehdastallin ensimmäisen kauden suorituksissa.

Tahti on kuitenkin parantunut jatkuvasti. Tällä kaudella Renault on kiinnittänyt itsensä jo vankasti keskikastin kärkitaistoon, mutta etumatkaa kolmeen suureen on edelleen runsaasti.

Chester uskoo satsausten maksavan itsensä lopulta takaisin, mutta vielä ei ole sen hetken aika.

– Tallia rakennetaan edelleen. Olemme olleet onnekkaita, sillä Renault on pumpannut F1-projektiin valtavan summan rahaa. Se näkyy tehtaallamme. Olemme saaneet tehtaallemme paljon sellaista, mitä meillä ei ennen ollut, Chester kettoo racefans.netille.

Investoinneista huolimatta satoa ei päästä niittämään heti.

– Parannukset vaikuttavat myöhemmin. Voimme kehittyä vain tiettyä tahtia. Mietimme koko ajan tarkasti seuraavaa askeltamme ja missä olemme kaudella 2021. Renault ymmärtää tämän ja tukee meitä. He auttavat meitä ottamaan nuo seuraavat askeleet.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS