Fernando Alonson tiimiradiokeskustelut ovat lähes aina takuuvarmaa viihdettä. F1-sarja tietää tämän, ja espanjalaisen suureksi harmiksi hän päätyy lähes aina suoraan lähetykseen.

Uusi selkkaus ei kuitenkaan miellyttänyt McLaren-kuskia. Vaikeissa olosuhteissa Alonsolta kysyttiin millä renkaalla radalla kannattaa ajaa. Alonso, joka ei itsekään tiennyt oikeaa ratkaisua, totesi hieman turhautuneekin tallille:

– Laittakaa mitkä vain renkaat, ei se tule meitä nostamaan.

Kuuntele keskustelu alta tai tästä.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Alonson mielestä hänen viestiensä nostaminen tikun nokkaan alkaa olemaan jo mautonta.

– Tuo on jo todella ärsyttävää FOM:ilta (TV-oikeuksien haltijalta). En tiedä mikä heidän ongelmansa on, mutta he tuntuvat laittavan aina minun viestini radioon. Tuo viestintä oli täysin normaalia jokaisen kuljettajan ja tallin välillä, sillä kukaan ei oikeasti tiennyt oikeaa rengasvalintaa. Tunteet käyvät kaikilla kuumina tuossa tilanteessa.

Alonso oli lopulta 11:s.