Renaultilta huikea kaappaus – nappasi yhden Mercedeksen moottorisuunnittelun pääarkkitehdeistä!

© Kuva: Getty Images

Renault on pestannut entisen Mercedeksen insinöörin Matthew Harmanin vastaavaksi pääsuunnittelijaksi.

Harman oli Mercedeksellä mukana suunnittelemassa voimansiirtoa, joten hän työskenteli läheisesti sekä moottorin että alustan suunnittelussa maailmanmestaruuksia kahmineessa tallissa.

Renaultin tavoitteena on ESPN:n mukana olla mestaruustaistossa mukana vuoteen 2020 mennessä. Renaultin F1-johtaja Cyril Abiteboul näkee Harmanin roolin valtaisana myös kaudelle 2021, kun F1-sarjassa otetaan käyttöön uudet moottorisäännöt.

– Olemme iloisia, kun saimme houkutelleet Matthewin tasoisen henkilön, joka auttaa ennakoimaa tulevien autojen kehityssyklejä. Tämä on elintärkeä etu ja jotain, mitä meiltä on puuttunut ja tärkeys vain kasvaa, kun muutokset tulevat voimaan vuonna 2021 , Abiteboul kehui Harmania.