© Kuva: Getty Images

F1-pomo pahoitteli Montrealin ruutulippumokan tehneen huippumallin karua kohtelua – ”Haluan pyytää anteeksi sitä häirintää, jota hän joutui kestämään”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Montrealin GP-kisassa ruutulippua liian ajoissa heiluttanut huippumalli Winnie Harlow joutui ankaran arvostelun uhriksi sosiaalisessa mediassa.

F1-sarjan pomo Ross Brawn pahoitteli nyt naisen karua kohtelua. Formulakonkarin mielestä Harlow oli täysin syytön ruutulippuvirheeseen, sillä vastuu asiasta oli viime kädessä kisajärjestäjillä.

– Supermalli Winnie Harlow oli täysin viaton uhri kisan lopussa. Häntä pyydettiin heiluttamaan ruutulippua, mutta käskettiin tehdä niin vain 69 kierroksen jälkeen, formulapomo pahoitteli Planet F1:n haastattelussa.

Brawnin mukaan julkkisvieraan ankara arvostelu näytti todella huonolta julkisuudessa.

– Olin surullinen nähtyäni, että häntä arvosteltiin niin raskaasti, vaikka kyse oli väärinkäsityksestä, kuten kisajohtaja Charlie Whiting selitti, Brawn harmitteli.

– Winnie vain seurasi ohjeita, joita hänelle annettiin. Haluan pyytää anteeksi sitä häirintää, jota hän joutui kestämään. Haluan kiittää häntä Formula 1:n tukemisesta.

Lähde: Planet F1

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon