Mika Salo muisteli viime vuonna F1-uraansa laajamittaisessa haastattelussa SuomiF1-sivustolle. Salon F1-Corner tarjosi mielenkiintoisia kurkistuksia suomalaistähden elämään maailman kilparadoilla.

Yhdessä jaksossa Salo muisteli itselleen ja uralleen tärkeitä henkilöitä. Esiin nousi nimi, jota formulamaailma kunnioittaa tänä päivänä. Vuonna 1994 San Marinon GP:n aika-ajoissa menehtynyt Roland Ratzenberger oli Salolle paitsi kollega, myös ystävä.

Roland toimi ajo-opettajanani F3-aikoina. Uramme kohtasivat uudelleen Japanissa F300-sarjassa. Hän oli minulle tärkeä ihminen, asuimme yhdessä välillä Japanissa, Salo muistelee hyvää ystäväänsä.

Ratzenberger nousi F1-sarjaan kaudella 1994, mutta itävaltalaisen maallinen taival tuli päätökseensä sysimustan San Marinon GP:n aika-ajoissa sattuneen karmean ulosajon seurauksena. Salo nousi F1-sarjaan myöhemmin samana vuonna.