F1-sarjassa pitkän ja komean uran tehnyt Rubens Barrichello ei ole ripustanut ajohanskojaan vielä naulaan. Nyt erityisesti Ferrari-vuosiltaan muistettava brasilialainen ihastuttaa fanejaan tuoreimmalla Instagram-kuvallaan.

Barrichello räpsäytti itsestään sekä StockCars-sarjan kuljettajakollegoistaan ryhmäkuvan hieman kevyemmällä otteella. Upeasta hyvän mielen kuvasta on tullut nopeasti pienoinen viraali-ilmiö moottoriurheilufanien joukossa.

Katso kuva alta tai tästä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva on upea erityisesti sen kuljettajakattauksen vuoksi. Barrichellon kanssa kameralle ilmeilevät kymmenen kuljettajaa ovat kaikki entisiä F1-pilotteja!

Barrichellon lisäksi kuvassa ilmeilevät muun muassa Felipe Massa, Lucas di Grassi, Ricardo Zonta ja Nelson Piquet jr. Formula E -sarjan hallitseva mestari Di Grassi julkaisi Twitterissä toisen kuvan selfienottohetkestä.

Katso se alta tai tästä.

Lucas Di Grassi

@LucasdiGrassi
StockCar 🇧🇷 bros