Daniel Ricciardon sopimusneuvottelut jäissä – Moni talli ottaisi kiljuen

© Kuva: Getty Images

Daniel Ricciardo paljasti Sky Sportsille, että jatkosopimusneuvottelut eivät ole edenneet Red Bullin kanssa.

Ricciardo kärsi viime kaudella auton epäluotettavuudesta, minkä seurauksena hän menetti kauden loppumetreillä MM-sarjan neljännen sijan Kimi Räikköselle. Australialaiskuljettajan sopimus Red Bullin kanssa kattaa vielä kauden 2018. Ricciardo paljasti Barcelonan testeissä, että sopimusneuvottelut ovat olleet jäissä.

– Mikään ei ole edennyt sitten kauden päättymisen. Uskon, että asioista keskustellaan huhtikuussa, kun pari kisaa on ajettu. Toivottavasti voitan pari ensimmäistä, niin minulla on sananvaltaa siihen mitä aion tehdä, Ricciardo kertoi Sky Sportsin haastattelussa.

28-vuotias kuljettaja on kertonut olevansa valmis ajamaan mestariksi, mutta Red Bullin teknisten vikojen takia hän jäi viime kaudella viidenneksi. Mestaruusnälkää potevalla australialaiskuljettajalla voisi olla paremmat mahdollisuudet unelmaansa Mercedeksellä, jolla on tällä hetkellä F1-sirkuksen nopein menopeli. Mercedes on ilmaissut mielenkiintonsa Ricciardoa kohtaan, kuten moni muukin talli, jotka ottaisi australialaisen kiljuen vastaan mikäli hän päättää olla jatkamatta Red Bullilla.

 

Lähde: Sky Sports


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.