Mika Salon tärpit alkaviin talvitesteihin – ilmassa jopa huijauksen makua

Tänään alkavat F1-sarjan talvitestit herättävät faneissa paljon mielenkiintoa. SuomiF1-sivuston asiantuntija Mika Salo tietää kokemuksesta, että läheskään kaikki ei ole tässä vaiheessa sitä miltä näyttää.

Yllä olevalla videolla Salo antaa vinkkejä, mitä tulevissa testipäivissä kannattaa tarkkailla. Yleisesti tiedetty vanha totuus pitää Salon mukaan täydellisesti paikkansa.

– Tiimit peittelevät todellista suorituskykyään. Talvitesteissä ei koskaan tiedä minkäpainoisilla autoilla ajetaan. ”Lehdistövedot” eli nopeiden kierrosaikojen metsästys on normaalia. Kierroksia ajetaan erittäin pehmeillä renkailla ja jopa autoilla, Salo toteaa viitaten siihen, ettei testeissä välttämättä nähdä aina kisaolosuhteissa sääntöjenmukaisia kilpureita.

Kuuntele lisää Salon vinkkejä yllä olevalta videolta!