Mika Salolta huojentava arvio Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen asemista talleissaan

SuomiF1-sivuston asiantuntija Mika Salo odottaa sinivalkoisilta kuljettajiltamme vahvaa kautta. Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen ovat vanhemman sukupolven kuljettajan mielestä kykeneviä taistelemaan jopa tämän kauden maailmanmestaruudesta.

Viime kaudella suomalaiset joutuivat alistumaan kauden edetessä talliensa kakkoskuljettajiksi, mutta Salo uskoo tilanteen kokeneen nollauksen talvitauolla. Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel eivät saa lähtökohtaisesti etua työnantajiltaan.

– Samalta viivalta lähdetään ensimmäiseen kisaan. Ne ratkaisevat kuitenkin pitkälti sen, kumman kuljettajan kuppiin tiimi rupeaa aikaisessa vaiheessa pelaamaan. Jos Kimi tai Valtteri onnistuu saamaan suuren piste-edun tallikaveriinsa aikaisessa vaiheessa, on se vain hyvä asia.

Katso lisää Salon mietteitä tulevasta kaudesta yllä olevan videon kautta.