Mika Salo unohti jo hetkeksi McLarenin olemassolon – legendaarisella tallilla vain yksi suunta

SuomiF1-sivuston asiantuntija Mika Salo kertoo odottavansa kärkitallien pysyvän vahvoina myös ensi kaudella. Mielenkiinnon kohteeksi nousee myös McLaren, jonka suomalaispilotti ensiksi jopa unohti mainita.

Renault-moottoreiden myötä McLarenilta on vihdoinkin lupa odottaa nousua kohti sarjan kärkikastia, jossa legendaarinen talli on totuttu näkemään vuosien saatossa.

– Uskoisin tallin parantavan huomattavasti uudemmilla moottoreilla. Talli teki jo viime kaudella hyvää nousua, mutta luotettavuusongelmat vaivasivat. Jos ne on nyt saatu pois, niin talli voi nousta keskikastin kärkipäähän yhdessä Force Indian ja Williamsin kanssa, Salo uskoo.

Katso lisää Salon mietteitä yllä olevalta videolta. Tilaa myös SporttiTV-kanava!