Mercedesin DTM-tallin vakiokasvo Maro Engel on päättänyt lopettaa rata-autoilun huippusarjassa keskittyäkseen uraansa sähköformuloiden Formula E-sarjassa.

Engel ajoi DTM:ää ensimmäisen kerran vuosina 2008-2011. Välissä mies ajoi muissa sarjoissa ja Formula E:ssä Venturin tallin riveissä. Mies palasi saksalaisten rata-autojen pariin viime vuodeksi.

– Minulla oli vielä hieman hampaankolossa DTM:n kanssa. Onnistuin korjaamaan sen viime vuonna saavutettua ensimmäisen voittoni Moskovassa. Olen todella kiitollinen tallille saamistani mahdollisuuksista. Kiitoksia koko tiimille fantastisista ajoista, Engel tunnelmoi Autosportin haastattelussa.

32-vuotias saksalaiskuski päätti valita sähköformulat, sillä DTM:n aikataulu oli haitannut viime vuonna miehen kampanjaa kasvavassa huippusarjassa. Formula E:n lisäksi Engel aikoo ottaa tänä vuonna myös GT 3 -sarjan kilpailuihin.

– On todella harmi, että Formula E:n ja DTM:n aikataulut menevät joissain kohdissa päällekkäin tänä vuonna. Siihen ei ole mitään helppoa ratkaisua. Olisi ollut mahtava ryhmittäytyä DTM:n lähtöruudukkoon myös vuonna 2018. Päätimme kuitenkin lopulta, että tulevaisuuteni kannalta on parempi keskittyä Formula E:hen ja GT:hen, Engel valotti.