Varietyn mukaan Hollywoodin suosituimpiin tähtiohjaajiin kuuluva James Mangold aikoo tehdä elokuvan Ferrarin ja Fordin 60-luvun ikonisesta kisasta rakentaa maailman hurjin kilpa-auto Le Mansin kestävyyskisoihin.

Tositapahtumiin perustuva elokuva seuraa autourheilun legendaa Carroll Shelbyä, joka saa tehtäväkseen Henry Fordin pojalta kasata kaikista hurjin amerikkalainen kilpa-auto. Kilpurin tavoitteena olisi päihittää ylivoimainen Ferrari vuoden 1966 Le Mansin kisoissa.

Elokuvalla ei ole vielä nimeä, eikä sen julkaisuaikataulusta ole tietoa. Filmin tuottaa elokuva-alan jättiläinen 20th Century Fox.

Käsikirjoittajiksi on värvätty veljekset Jez ja John-Henry Butterworth, jotka olivat muun muassa ”Edge of Tomorrowin” sekä ”Fair Gamen” kaltaisten hittielokuvien taustalla. Ohjaajan vastuun ottava Mangoldin tuoreimpiin tuotoksiin kuuluu esimerkiksi jättimenestys ”Logan”.