F1-fanien ja myös kuljettajien suosikkiratoihin kuulunutta Kyalamia ei välttämättä tulla enää näkemään Formula 1:ssä. Kyalamissa järjestettiin viimeisimmän kerran Etelä-Afrikan GP vuonna 1993.

Nico Rosberg kertoi aiemmin omalla YouTube-kanavallaan, että hän haluaisi tuoda Etelä-Afrikan GP:n F1-sarjaan takaisin. Wheels24 järjesti tämän innoittamana äänestyksen, jossa se kysyi faneilta, että haluaisivatko he radan takaisin. Lähes kaksi kolmannesta vastasi myöntävästi.

Rosbergin ja fanien toive tulee tuskin toteutumaan, sillä radan omistajaporras kertoi asian olevan hyvin epätodennäköistä.

– Kustannukset, jotka tulevat Formula 1:stä ovat todellinen mörkö. Meille ei ole taloudellisesti mahdollista järjestää nykyisellä mallilla F1-kisaa, radan taustoissa oleva Christo Kruger kertoi F1Fanaticille.