Amazonin tuottama tuore dokumentti McLarenin F1-tallin työstä kulissien takana on herättänyt laajaa keskustelua. Sarjassa ruoditaan useita brittitallin ongelmakohtia mitään piilottelematta. McLarenin tallipäällikön Zak Brownin mukaan kyseessä oli tietoinen päätös.

Uusi Amazonin sarja näyttää mutkia suoristelematta, kuinka McLarenin vahva suhde Hondan kanssa kariutui.

Moni yritysjohtaja ei haluaisi tiiminsä vaikeuksien tulevan revitellyksi suuren TV-kanavan dokumenttisarjassa. Brown oli kuitenkin päättänyt tallin johdon kanssa, että kaikki näytetään mahdollisimman rehellisesti. Se oli heidän mielestään ainoa järkevä tapa lähestyä projektia.

– Teimme päätöksen. Jos tällainen sarja tehdään, on tärkeää olla mahdollisimman autenttinen. Meidän oli oltava rehellisiä sarjan tarkoitukselle. Ajattelimme sitä näkökulmaa, että olisi ollut huono idea tehdä McLarenin editoima dokumentti McLarenista. Päästimme heidät siksi kaikkiin palavereihin, kuten joka tiistai pidettäviin briiffaamisiin, Brown valotti Motorsportille.