Toyota Gazoo Racing ei lähde Ranskaan Le Mansin 24 tunnin ajoihin pelkäksi kisaturistiksi. Japanilaisbrändi on kasannut itselleen niin kovan kuskikattauksen, että menestystä on lupa odottaa. Mukana ovat muun muassa F1:n maailmanmestari Fernando Alonso sekä entinen F1-kuski ja Formula E:n maailmanmestari Sebastien Buemi.

F1-tähtien lisäksi Toyotan kestävyyskilpuria ohjastavat Le Mansissa rata-autojen konkari Kazuki Nakajima, Jose Maria Lopez, Kamui Kobayashi ja Mike Conway.

TOYOTA GAZOO Racing WEC

@TGR_WEC
Breaking news: Our 2018-19 @FIAWEC driver line-up is confirmed and we welcome @Alo_oficial into our #8 crew.

Englantilainen Conway on ajanut jo pitkään WEC-kestävyyssarjaa, ja on voittanut urallaan aiemmin Formula Renault UK- ja brittien F3-sarjojen mestaruudet.

Japanilaisen Kobayashin ansioluettelosta löytyvät Formula Renaultin 2.0- ja Italia-sarjojen sekä GP2-luokan Aasian mestaruudet.

Myös Lopez tuo tiimiin aimo annoksen rata-autoilun kokemusta. Neljä kautta rata-autojen kärkisarjaa World Touring Car Championshipiä ajanut argentiinalainen on sarjan maailmanmestari vuodelta 2016.

33-vuotias Nakajima ajoi F1:ssä Williams-Toyotan riveissä vuosina 2007-2009. Tämän jälkeen japanilaiskuski on kilpaillut jo vuosien ajan Japanin Super GT -sarjassa sekä FIA:n kestävyyssarjassa WEC:ssä.