Yhdeksi maailman suurimmista yrityksistä laskettava Shell on juhlistanut ”maailman altavastaajapäivää” yhteistyökumppaninsa Ferrarin avulla. Kohde on erittäin onnistunut, sillä Kimi Räikkösen temppua suurempaa vastaavaa tapahtumaa on tuskin koskaan nähty.

Suomalaisen sensaatiomainen nousu kauden 2007 maailmanmestariksi lähes toivottomasta asemasta on syöpynyt jokaisen F1-fanin mieleen.

Kaksi kisaa ennen kauden päätöstä Räikkönen oli MM-kärkeä jäljessä peräti 17 pistettä, kun voitosta sai kymmenen pistettä. Räikkönen ei antanut todennäköisyyksien kuitenkaan häiritä. Hän suoritti oman tehtävänsä ajamalla voittoon molemmissa kilpailuissa. Kun samalla McLaren-kaksikko Lewis Hamilton ja Fernando Alonso epäonnistuivat, nousi suomalainen MM-sarjan kärkeen ikimuistoisella tavalla.

ShellMotorsportTeam

@ShellMotorsport
17 points behind ✅
2 races to go ✅
Win the 2007 F1 Drivers' title ✅
#UnderdogDay
(📸 Kimi Brazil '07)