F1-uransa viime kauteen lopettanut Felipe Massa ajautui viikonloppuna melkoisen kohun keskelle, kun brasilialaiseen karting-kisaan osallistuneen konkarikuljettajan tallikaveri pahoinpiteli kilpatoveriaan pahan näköisesti kesken kisan sattuneen kolarin jälkeen.

YouTubeen ladattu video tapahtumasta on varsin karua katseltavaa. Tappelu näkyy videolla kohdassa 1.25.

Välikohtaus tapahtui 500 Milhas de Kart -tapahtuman kesken, kun Massan tallikaveri Rodrigo Dantas joutui kilpailevan tallin Tuka Rochan tönäisemäksi ulos radalta. Kolarista raivostunut Dantas hyppäsi ulos autosta ja alkoi riidellä Rochan kanssa. Lopulta Dantas päätyi lyömään ja kuristamaan kilpakumppaniaan maassa.

Williams-veteraani Massa oli ymmärrettävän järkyttynyt tapahtumasta ja pahoitteli tallikaverinsa käytöstä koko joukkueensa puolesta.

– Sen perusteella mitä näin, koko tallin kuuluisi joutua diskatuksi. He [kilpailevat tallit] taistelivat koko päivän, ja sitä seurasi sota radalla. Olen todella surullinen siitä, että tallini oli osallisena tällaiseen. Pyydän anteeksi kaikilta näitä tapahtumia. En ole koskaan nähnyt vastaavaa urallani. Kilpailu saa olla kovaa, mutta sen pitäisi pysyä radalla, Massa pahoitteli Motorsportin haastattelussa.

Huippunimien karting-kisan voitti lopulta Rubens Barichellon Hero #71 -joukkue. Tallissa ajoi Barichellon lisäksi hänen poikansa Dudu.