Lukuisten F1-kuljettajian taustavaikuttajana toimiva Nicolas Todt on ottanut suojatikseen brasilialaislupauksen Caio Colletin. Vasta 15-vuotiaan Colletin toistaiseksi nähdyt otteet ovat herättäneet puheet hänestä seuraavana Ayrton Sennana.

Todt, joka on manageroinut urallaan muun muassa Felipe Massaa, Charles Leclerciä ja Jules Bianchia, kertoo Colletissa olevan nuoresta iästään huolimatta hurjasti potentiaalia.

– Tiedän, että ”seuraavasta Sennasta” puhuminen on klisee, joka on kuultu monta kertaa. Mutta tässä pojassa on potentiaalia ja hän on saanut jo paljon aikaan, paljon manageriurallaan nähnyt Todt vakuuttaa Autosportille.

Colletin suurin kansainvälinen saavutus on toistaiseksi kartingin MM-pronssi vuodelta 2015. Todtin mukaan Colletissa on potentiaalia olla brasilialaisen moottoriurheilun pelastaja.

– En näe ketään muuta nousemassa moottoriurheilun huipulle Brasiliasta seuraavaan kymmeneen vuoteen. Jos hän menestyy, se on hyväksi myös Brasilialle.

Colletin ensi kauden suunnitelmat ovat vielä avoinna. Todt yrittää järjestää hänelle ajopaikan Euroopasta, mutta mahdollisuutena on myös jatkaa vielä vuosi kartingin parissa.