Kulunut rallivuosi on tarjonnut lajin ystäville parastaan aikoihin. Kun MM-rallikautta on jäljellä vielä kolme osakilpailua, on voittoa juhlinut mukavasti jo peräti kuusi eri voittajaa.

Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala, Kris Meeke, Thierry Neuville, Ott Tänak ja Esapekka Lappi ovat juhlineet voittoa tämän kauden aikana. Kuusi eri voittajaa kertoo lajin tasaisuudesta, mutta kaikkien aikojen ennätys se ei suinkaan ole.

Rallivuotta 2001 pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista. Peugeot, Ford, Mitsubishi, Subaru ja Citroen pystyivät kaikki varustamaan voittoon asti yltäneen kuljettajan kilpailuun kuin kilpailuun, joten voittajaa sai aina jännittää viimeiselle erikoiskokeelle asti.

Tuona vuonna ykköspallille kipusi peräti kahdeksan eri kuljettajaa. Tommi Mäkinen, Harri Rovanperä ja Marcus Grönholm olivat vuoden suomalaisnimet. Lisäksi voittajiksi kauden aikana ajoivat Colin McRae, Richard Burns, Didier Auriol, Gilles Panizzi ja Jesus Puras. Kauden päätteeksi mestariksi kruunattiin yhden voiton ajanut Burns.

Tänä vuonna rallimiehillä on siis vielä mahdollisuudet uuteen ennätykseen, ja ainakin paperilla se voisi olla mahdollista. Voittoaan tämän vuoden osalta odottavat yhä sellaiset nimet kuten Juho Hänninen, Andreas Mikkelsen, Elfyn Evans ja Dani Sordo.