Argentiinan GP havittelee paluuta F1-kisakalenteriin tulevaisuudessa. F1-sarjan kilpailujohtajan Charlie Whitingin mukaan kilpailun järjestämiselle ei ole esteitä, mikäli olosuhteet saadaan vain kuntoon.

Argentiinan GP on ajettu sarjan historiassa kaikkiaan 20 kertaa, viimeksi vuonna 1998. Tätä nykyä Buenos Airesin moottorirata ei täytä F1-sarjan tiukkoja turvallisuusvaatimuksia, mutta Whitingin mukaan tämän asian korjaaminen voi avata kilpailulle paluumahdollisuuden.

– Rata tarvitsee pieniä muutoksia. Esimerkiksi uuden asfalttipinnoitteen sekä parannellut turva-alueet. Perinteikäs kilpailu olisi kuitenkin todella mukava nähdä jälleen sarjassa, Whiting totesi Canal F1 Latamille.

Ensi kauden kisakalenteri on ennätysmäisen laaja, 21 osakilpailua sisältävä koitos. Sarjan uudet omistajat ovat ilmaisseet halunsa kasvattaa kausi tulevaisuudessa jopa 25 osakilpailun mittaiseksi.