Se kiihtyy nollasta sataan 4,2 sekunnissa ja silti se on täysin sähkökäyttöinen auto. Käytettävyyttä lisäävät muun muassa 17 tuuman kosketusnäyttö, WLAN-nettiyhteys sekä ääniohjattavat hallintalaitteet.

Kyseessä on himoittu Tesla Model S, jonka saamiseksi tarvitset tukun rahaa ja kärsivällisyyttä odottaessasi autosi valmistumista.

Voit kuitenkin valita ohituskaistan, jossa tarjolla on takuuvarmaa jännitystä sekä ripauksella tuuria myös ikioma Tesla Model S kotipihaasi!

Peliyhtiö iGame on startannut kilpailun, jossa pääpalkinto on juuri tuo haluttu luksusauto.

Uutena asiakkaana saat iGamelta jo rekisteröintivaiheessa huikeat 450 ilmaiskierrosta. Nämä irtoavat siis todellakin täysin ilman riskiä ja ilman omaa talletusta. Ja myös kaikki, joilta pelitili jo löytyy, pääsevät mukaan kisaan yllä esitellystä Teslasta.

Kilpailun lisätiedot ja osallistumisohjeet löytyvät tämän linkin takaa.