Puolan MM-rallin viimeinen päivä polkaistiin käyntiin. Kilpailun kärjessä taistelu voitosta käydään Thierry Neuvillen ja Ott Tänakin välillä. Päätöspäivän ensimmäisellä erikoiskokeella virolainen otti niskalenkin ajaen hurjat pohjat. Tänak siirtyi kilpailun kärkeen jättäen Neuvillen 1,8 sekunnin päähän.

– Yritin parhaani, mutta tie on kyllä todella liukas! Parissa kohtaa olin onnekas, että sain pidettyä auton tiellä viime hetkellä, Tänak sanoo WRC.comille.

Paras suomalainen Teemu Suninen aloitti päivän todella vahvasti ajaen erikoiskokeen neljänneksi nopeimpana. Kokonaistilanteessa Suninen jatkaa kuudentena.

– Aivan hullu pätkä, ei mitään pitoa. Loppu tuli todella hyvin ja aika on kelvollinen, Suninen kertasi pätkän maalissa.

Jari-Matti Latvala oli erikoiskokeen kolmanneksi nopein, mutta kokonaistilanteessa suomalainen on 16:tena liki puoli tuntia kärkeä perässä. Juho Hänninen oli pätkän kymmenenneksi nopein, ja jatkaa kilpailun sijalla 11.