Rallin MM-sarjan kauden kahdeksannessa kisassa suomalaisittain tilanne on herkullinen perjantain jälkeen: Jari-Matti Latvala viilettää Puolan kokonaiskisassa kolmantena, perjantaina upean pohja-ajan kaasutellut Teemu Suninen sensaatiomaisesti seitsemäntenä ja Juho Hänninenkin hienosti kahdeksantena. Esapekka Lapin ongelmat eivät ole isossa kuvassa suomalaiskuskien panosta häirinneet.

Kymmenen parhaan joukossa on enemmän suomalaiskuskeja kuin mistään muusta maasta.

Mäkisen tiimi herätti suomalaiset

Vaikka aivan parhaat kärkisijat eivät sinivalkoisten hyppysissä olekaan, on suomalainen ralliautoilu heräämässä jälleen aiemmilta vuosilta tuttuun eloon.

Nelinkertaisen maailmanmestari Tommi Mäkisen johtama Toyota GAZOO Racing -tehdastalli on tuonut ja tuo suomalaisille ilonaiheita – Puolan kisan tilanne ja MM-pistetilanne kertokoot tästä.

Toyotan luotettavuus on ensimmäisellä kaudella ollut hämmästyttävän hyvä, tekniikkamurheet ja konerikot ovat olleet minimissä. Auto on huikean luotettava, jonka ansiosta taitavat suomalaiskuskit ovat yltäneet huippusuorituksiin.

Mäkisen tiimin läpimurto on muihin verrattaessa ilmiömäinen. Aikanaan Volkswagenilla ja Hyundailla oli niiden alkutaipaileilla paljon teknisiä ongelmia, Toyotalla ei.

Mäkisellä käsissään timanttia

Mäkisen johtama Toyota-talli ja sen suomalaistrio Latvala-Hänninen-Lappi on ymmärrettävästi iso tekijä suomalaismenestyksessä. Majapaikkaa Suomessa pitävä tiimi on herättänyt kuhinaa myös sinivalkoisissa rallifaneissa.

Kansainvälisesti kokeneen Latvalan ja monissa eri vesissä keitetyn Hännisen takana Esapekka Lappi on kasvamassa timanttisen kovaksi, ja eritoten varmaksi kuskiksi viikonlopun haasteista huolimatta. Trio toimii: Kuskeilta löytyy sopiva sekoitus kokemusta, varmuutta, nuoruutta ja nopeutta.

Toimivuudesta kertoo myös vähemmälle huomiolle jäävä maiden välinen vertailu. Tässä vertailussa suomalaiskuskit ovat kärjessä 161 pisteellä, Ranska seuraa toisena 157 pisteellä.

Tulevaisuus kirkkaampi kuin aikoihin

Lapin lisäksi kuluvan vuoden aikana MM-tasolla debyyttinsä tekevät Puolassa junioreiden luokassa kärkipaikoista ajava Emil Lindholm sekä myöhemmin tällä kaudella ensimmäiset renkaan jäljet MM-poluille tekevä ja SM-sarjassakin korkeimmalle podiumille kiivennyt Kalle Rovanperä.

Kauden loppupuoliskolla ja etenkin heinäkuun lopussa kotimaisemissa Jyväskylässä nähtäneen huikea rallikarnevaali, sillä rallikipinä on syttynyt sinivalkoisten keskuuteen menestyksen ja Toyotan määrätietoisen toiminnan ansiosta.

Suomalaiset ovat tehneet asioita pitkään oikein, tuloksellisesti heikompinakin vuosina. Nyt sinivalkoiset tähdet alkavat jälleen kirkastumaan.