F1-maailma on kova. Sen saa tällä hetkellä tuntea nahoissaan Renaultin brittikuski Jolyon Palmer, jonka alkukausi on ollut haasteellinen.

Palmer on jäänyt kaikissa kilpailuissa pisteittä, kun taas tallikaveri Nico Hülkenberg on kerännyt jo 18 pistettä ajaen neljästi kymmenen parhaan joukkoon. Tallipomo Cyril Abiteboul ei silitellyt Palmeria antamassaan haastattelussa.

– Kukaan ei ole turvassa F1:ssä. Formulat eivät ole sellainen ympäristö, missä kuka tahansa voisi sanoa kovaan ääneen olevansa turvassa. Tavallaan tässä on kaksi kysymystä. On ”Jo” (Palmer) ja toinen kuljettaja (Hülkenberg). Juuri nyt keskityn Palmeriin. Hänen on parannettava, Abiteboul sanoi Motorsport.comille.

Abiteboul ei lähtenyt spekuloimaan Palmerin jatkosta, eikä myöskään siitä, kuka hänet voisi tulevaisuudessa korvata. Huhut ovat tuomassa Fernando Alonsoa takaisin vanhaan talliinsa.

– Fakta on se, että Palmerilla on auto, jolla voi ajaa pisteille, ja hänen täytyy päästä pisteille. Piste, tallipomo jyrähti.

Hülkenberg on keränny tällä kaudella kaikki tallin pisteet. Abiteboulin mukaan se on jopa epäreilu tilanne. Renault-pomo myös uskoi ja toivoi, että Palmer parantaa jatkossa ja tuo pisteitä tallille.