Energiajuomajätti Red Bullin junioritalli on herkullinen seurattava. Tallissa piilee tällä kaudella hurja määrä potentiaalia, mutta tällä hetkellä on täysin hakuammuntaa veikata, onko talli kauden päättyessä valmistajien sarjan neljäs vai yhdeksäs.

Tallin pääsuunnittelijaa James Keytä pidetään jo nyt asiantuntijapiireissä seuraavana kultasormena,

Uusi auto on paitsi kaunis, myös aerodynaamisesti mielenkiintoisia ratkaisuja sisältävä kompakti paketti. Red Bull -symbioosista huolimatta talli ei nojaa toimintaansa isoveljeensä, vaan se tekee itsenäisiä ratkaisuja suorituskykyä rakentaessaan. Tallin pääsuunnittelijaa James Keytä pidetään jo nyt asiantuntijapiireissä seuraavana kultasormena, ja tästäkin syystä Toro Rosson toimintaa seurataan muidenkin tallien osalta suurella mielenkiinnolla. Mikäli auto toimii, voi Key löytää itensä hyvinkin nopeasti uusista piireistä.

Tallipäällikkö Franz Tost on julistanut kausi toisensa perään asettavansa tavoitteekseen valmistajien sarjan viidennen sijan, vain joutuakseen pettymään loppukaudesta. Tänä vuonna tuo tavoite on kuitenkin täysin saavutettavissa. Kokonaisuus on kunnossa, joten paljon on kiinni siitä, saako tämä tiukan keskikastin musta hevonen kaiken irti kokonaispaketistaan.