Williamsin suorituskyvystä vastaava johtaja Rob Smedley uskoo, että 18-vuotiaan Lance Strollin kova halu oppia ja tehdä töitä auttaa nuorukaista valmistautumisessa parin kuukauden päässä häämöttävään uran ensimmäiseen F1-kilpailuun.

Vaikka Stroll on jo tehnyt paljon valmistautumisensa eteen, on aika silti lyhyt ennen kauden alkua. Hyppy F3:sta F1:een ei ole pieni.

– Lance on todella älykäs ja empaattinen kaveri, se auttaa todella paljon uuden haasteen edessä, Smedley sanoo Autoportille.

– Hän tietää itsekin, ettei tulossa ole mitään paraatimarssia, mutta hänen sitoutumisensa kaikkeen on ihailtavalla tasolla ja tulee auttamaan paljon.

On selvää, ettei Stroll ole vielä Melbournessa F1-auton ratin takana kuin kotonaan.

– Hänen sopeuttamisprojektinsa alkoi heti, kun hänet nimitettiin kuljettajaksemme. Oppimista on paljon, sillä F1:n ja minkä tahansa muun sarjan välissä on melkoinen joki. Se on valtava insinööreille, valtava mekaanikoille, mutta kaikkein suurin kuljettajille.

– Sen joen ylittäminen nopeasti ei käy käden käänteessä, opittavaa on niin valtavasti. Teemme hänen kansaan koko ajan valtavasti hommia erittäin pienessä aikaikkunassa. Toivottavasti Melbourneen mennessä hän on jo suhteellisen valmis rattiin, Smedley sanoo.