Dakar-aavikkorallin tämänpäiväinen 786 kilometrin pituinen erikoiskoe on jouduttu perumaan huonojen sääolosuhteiden vuoksi.

Rankkasateet ovat pistäneet Boliviassa ajettavan rallin kuudennen etapin tiestön niin huonoon kuntoon, ettei kisajärjestäjä pysty ajattamaan runsaslukuista osanottajajoukkoa turvallisesti läpi erikoiskokeen. Kuljettajat ajavat reitin siirtymänä, saapuen maaliin Bolivian La Paziin.

Myös perjantaista erikoiskoetta jouduttiin lyhentämään huonojen sääolosuhteiden vuoksi. Kilpailun kärjessä on Peugeotin Stephane Peterhansel ennen Sebastien Loebia, joka on kärjestä minuutin päässä. Minillä kisaava Mikko Hirvonen menetti lähes 40 minuuttia eksyttyään reitillä. Hirvonen on kokonaistilanteessa viides, 42 minuuttia kärjestä.

Huomenna sunnuntaina rallissa vietetään suunniteltua välipäivää, joten kuljettajat saavat nyt kahden päivän mittaisen lepotauon ennen viimeistä rutistusta.