© Kuva: Getty Images

Williamsilla kiista avainhenkilön roolista: ”Hänen pitäisi jo päättää!”

Williamsin tallipäällikkö Claire Williams sanoo, että Rob Smedleyn pitäisi päättää, missä roolissa hän haluaa olla – ja missä hän olisi eniten hyödyksi Williamsilla.

Tallipäällikön mukaan Smedleyn pitää päättää, haluaako hän olla auton kehitysryhmässä vai ratatoimintojen puolella. Smedley itse on sanonut, että aikoo parin vuoden sisällä vähentää työtahtiaan.

– Rob on tehnyt loistavaa työtä tultuaan meille. Hän on tärkeä osa tätä tiimiä. Ei pelkästään loistava insinööri, vaan myös juuri sellainen intohimoinen ihminen, jota jokainen tiimi tarvitsee, Williams sanoo F1 Todayn mukaan.

Williams tosin myöntää, että jonkinlainen muutos Smedleyn rooliin saattaa olla tulossa.

– Meidän pitää keskustella hänen kanssaan. Hänen itsensä on päätettävä pian, missä teknisissä asioissa hän olisi eniten hyödyksi. Tiedän, että Rob haluaa kehittyä ja tehdä enemmän.

Williams sanoo myös, että he ovat löytäneet syyt heikolle kaudelle ja tulevat tekemään tarvittavat muutokset ensi vuodeksi.

– En halua keskustella yksityiskohdista ongelmiemme suhteen, se olisi väärä tapa. Mutta tiedän, että pystymme korjaamaan ne.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!