© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas: ”Force India on valitettavasti yhä meitä nopeampi”

Valtteri Bottas oli Meksikossa kahdeksas. Taistelussa valmistajien MM-sarjan nelossijasta Force India otti kuitenkin pisteen lisää kaulaa Williamsiin, ero on ennen kahta viimeistä osakilpailua yhdeksän pistettä.

– Tiimi teki hyvää työtä ja onnistuimme mielestäni yhden stopin taktiikassa. Varikkopysähdys tuli juuri täydelliseen kohtaan, Bottas kehui PlanetF1:n mukaan.

– Valitettavasti Force Indialla on edelleen hiukan parempi vauhti kuin meillä. Taistelusta tulee todella tiukka ja Brasiliassa on onnistuttava paremmin, Bottas sanoi.

Williamsin suorituskyvystä vastaava johtaja Rob Smedley kehui kuljettajiaan.

– Strategiamme onnistui, koska mediumin renkaat itse asiassa vain paranivat, mitä pidempään niillä ajoi. Molemmat kuljettajamme tekivät hienon kilpailun ja tiimi toimi todella hyvin. Meillä oli varikkotiimissä pari uutta kaveria, joten oli hieno nähdä, että olimme silti jälleen nopeimpien joukossa varikkopysähdyksissämme.

– Jäimme kuitenkin pisteen lisää Force Indialle. Kahdessa viimeisessä kilpailussa meidän on onnistuttava joka osa-alueella täydellisesti saadaksemme nelospaikan itsellemme, Smedley sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!