© Kuva: Getty Images

Sebastien Ogier otti paikkansa Espanjan MM-rallissa

Vääjäämättä maailmanmestaruuteen menossa oleva Sebastien Ogier siirtyi Espanjan MM-rallin kärkipaikalle lauantain päätteeksi.

Ogier ohitti Dani Sordon ja johtaa nyt kilpailua 5,8 sekunnilla.

– Pitkä ja haastava päivä, mutta saimme ajettua lopulta ihan hyviä pätkiä. Dani on ajanut todella hyvin, mutta pääsimme edelle ja olen siitä todella iloinen. Huomisesta tulee vielä jännittävä päivä, Ogier kommentoi WRC.comilla.

Perjantaina mahdollisuutensa menettänyt Jari-Matti Latvala jatkaa yhä kilpailussa, mutta sijoitus on vasta 19:s, eikä pisteille ole mitään jakoa. Latvala veti tänään pohjat kahdelle ensimmäiselle pätkälle, muta loput viisi vei nimiinsä Ogier.

– Kokonaisuutena ihan hyvä päivä. Auton suorituskyky on ollut hyvä. Ikävää, että mahdollisuudet menivät jo, mutta tänään olen saanut vauhtia ja itseluottamusta, jotka ovat olleet hieman kateissa, Latvala totesi.