Kevin Magnussenin isä Jan Magnussen pelkää, että hänen poikansa jää jälleen kerran ilman ajopaikkaa F1:ssä.

Renaultin kuljettajavalinnoilla on spekuloitu viime päivinä rajusti – Magnussenin nimeä ei ole spekulaatioissa mainittu. Kuljettaja ja hänen managerinsa Jesper Carlsen eivät halua kommentoida asiaa millään tavalla, mutta Jan Magnussen kommentoi.

– Mitään päätöksiä ei ole käsittääkseni tehty. Renaulthan pyysi lisäaikaa Kevinin optiolle, joka umpeutuu ylihuomenna, ehkä tiedämme silloin enemmän, Jan Magnussen sanoo BT:lle.

– Tämä on juuri sitä aikaa vuodesta, kun F1-maailma on täynnä huhuja ja spekulaatioita. Mutta totta kai pelkään, että Kevin menettää ajopaikkansa ensi kaudeksi. Tässä maailmassa ei voi pitää koskaan mitään varmana. Tämä ei ole aina kovin kiva maailma.

– Odotamme nyt kuitenkin rauhassa Renaultin päätöstä. Kevin haluaisi jatkaa siellä. Mutta ellei niin käy, hän ajaa jossakin muualla, Jan Magnussen sanoo.