© Kuva: Getty Images

Millainen tyyppi Valtteri on? Näin Bottaksen suomalainen kuntovalmentaja vastaa

F1-talli Williams antoi Twitterissä faneilleen mahdollisuuden esittää kysymyksiä kuljettajansa Valtteri Bottaksen kuntovalmentajalle Antti Vierulalle. F1-varikon kokeneelle kiertäjälle esitettiin joukko mielenkiintoisia kysymyksiä niin F1-kuljettajien treenaamisesta kuin myös miehen omasta ammatista.

Monia kiinnosti Vierulan mielipide sekä Bottaksesta, että millaista hänen kanssaan on treenata.

– Hän on hyvin rehellinen kaveri. Hän sanoo asiat suoraan, joka tekee työstäni helpompaa. Hänen kehonkieltään on myös helppo lukea, joten tiedän mitä hän ajattelee kunakin päivänä. Hän tekee kovasti töitä ja antaa kaikkensa tälle lajille, Vierula toteaa.

Vierula kertoo myös tiestään F1-maailmaan. Saatuaan koulutuksen kautta pätevyyden toimi hän muun muassa MotoGP-sarjassa ajavan Dani Pedrosan kuntovalmentajana, kunnes McLaren pestasi hänet Lewis Hamiltonin kuntovalmentajaksi vuonna 2012.

Vierula antaa myös oman mielipiteensä ensi vuoden F1-autoista.

– Autot ovat ensi vuonna erilaisia kuin nyt. Uskomme niiden olevan fyysisesti paljon vaativampia ajettavia.

Lue lisää Vierulan vastauksia Williamsin Twitter-sivuilta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!