Ferrarilla tällä hetkellä ajavan Sebastian Vettelin kuntovalmentajana toimi useamman vuoden ajan Tommi Pärmäkoski, joka teki yhteistyötä Vettelin kanssa saksalaiskuskin menestysvuosien ajan.

Pärmäkoski oli vieraana MTV Sportin, missä hänelle esitettiin kysymys siitä, oliko Vettelissä jonkin sellainen asia, mikä sai Pärmäkosken näkemään punaista.

– Sen olen luvannut, että en ala hänen autokuskiksi enää missään vaiheessa. Sieltä tuli koko ajan kommenttia jostain, että ”miksi oikaisit tuosta” ja sitä ja tätä, Pärmäkoski sanoi hymyissä suin.

Ja tarina jatkui.

– Samalla hän itse taas esimerkiksi Saksan moottoriteillä ohitteli autoja ihan mistä tahansa välistä. Kysyinkin häneltä, että miksi hänen pitää ottaa riskejä tavallisella henkilöautolla, kun hän ottaa niitä jo F1-autolla. Hän sanoi, että ”en vain pidä kenekään perässä ajamisestä”, Pärmäkoski paljasti naureskellen.

Pärmäkoski toimi kolmen kauden ajan (2008-2011) Vettelin kunto- ja henkisenä valmentajana, ravinto-oppaana ja lähimpänä avustajana. Vettel voitti tuona aikana kaksi maailmanmestaruutta.