Vaikka Kimi Räikkönen manailikin autoaan perjantain harjoituksissa Kanadassa, tallin suorituskyvystä vastaava insinööri Jock Clear sanoi, että kaikki toimi kuten pitikin.

Ferrari toi muitakin uusia osia Montrealiin.

– Kaikki toimi perjantaina ihan kuten odotimmekin. Mutta pitää muistaa, että ei uusia osia ole mistään pakasta vedetty, vaan kaikki on kalibroitu ja testattu dynamometreissä tarkkaan. Tiedämme mitä odotamme ja hyvä asia oli, että kaikki toimi täysin suunnitellusti, Clear sanoi FIA:n lehdistötilaisuudessa.

Ferrari on ollut vaikeuksissa viime kisoissa etenkin aika-ajoissa.

– Harvoin F1:ssä vain yksi asia vaikuttaa, aika-ajoihimme on vaikuttanut monta eri tekijää. Yksi on toki se, että Red Bull on pystynyt tekemään selkeitä parannuksia ja sen aika-ajovauhti on ollut erinomaista, Clear sanoi.

– Mutta toisaalta me olemme alisuorittaneet viime kisoissa Q3:ssa. Meillä on ollut tunne, että pystymme ihan kärkivauhtiin, mutta sitten jokin on mennyt pieleen. Olemme pyrkineet selvittämään, onko kyse ollut renkaista vai kenties säädöistä ja uskon, että olemme nyt löytäneet ratkaisun.