Bernie Ecclestone haluaisi, että Bakun GP ajettaisiin ensi vuonna iltakilpailuna, mutta kisajärjestäjät eivät innostu asiasta.

– Iltakilpailun järjestäminen vaatisi todella paljon uudistuksia ja rakentamista, siitä tulisi liian monimutkaista, kilpailun promoottori Arif Rahimov sanoo Fox Sportsille.

– Esimerkiksi valaistus vaatisi todella suuria investointeja. Ja kun kyse on katuradasta, ne pitäisi rakentaa ja purkaa joka ikinen vuosi. Se tulisi maksamaan yli 15 miljoonaa euroa, näin olen kuullut iltakisojen järjestäjiltä.

– Voi olla, että jossakin vaiheessa voisimme tuon elementin tänne lisätä, kunhan rata ja kaupunki tulevat kaikille tutuiksi, mutta vielä emme siihen halua lähteä. Mielestäni meillä on täällä nyt kaikki kohdillaan ja tulemme ajamaan samalla tavalla täällä seuraavat 5-6 vuotta, Rahimov kertoo.